Tröttmössa

Körde hemåt efter en dag som gått i ett utan att komma på vad jag egentligen gjort. Kändes som ingenting!
Högg en plats med utsikt över huvudentrén, Volvohallens välvda tak och fabriksområdet mot den uppåtgående solen. Föredrar att sitta vid fönster.
(null)
Till kvällen hämtade Johan upp oss för Änglagårdsskolans informationsmöte. Ronja vill verkligen gå där, trots drygt två timmars pendling med buss och spårvagn per dag. Fyra till från hennes lag var där och tydligen rekordmånga andra intressenter och således köande till de fyrparallella blivande sjuorna. Fräscha lokaler och lyxigt med inomhusarenan under vinterhalvåret, men ingen skolgård att tala om, och med all verksamhet under ett och samma tak blir det lite känsla av institution.
Antagning baseras på syskonförtur och kötid. Tjejer har viss fördel också då de är i övervägande minoritet idag. Syskonförtur är inget vi kan tillämpa och ansökan gjorde vi så sent som augusti så får se. Ronja behöver verkligen inse att det blir tufft med pendlingen!

Jag är duktigt trött, Lilltjejen läser sin läsläxa högt intill mig i sängen där vi redan är borstade och klara för natten. Hon vill kolla film efteråt där jag lär slockna direkt…


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0