Klar för idag

Underbart med fem halvtimmesmöten back-to-back imorgon innan klockan slår elva. De flesta är inte särskilt tunga tack och lov, det är mer flängandet i sig som kan bli tungt för hjärnan. 
 
Stekt en laddning köttbullar och bakat kubbar till Monica och Tomas. Monica fyller år på söndagen då vi åker till Stockholm så tänkte försöka svänga förbi innan helgen. Så det blev köttbullar och kubbar till middag. Och ett gäng ostbågar. Christer har en megapåse som han låtit stå öppnad i skafferiet för att uppnå den där sega och gnissliga ostbågen han föredrar - döäckligt enligt mig som till slut inte kunde stå emot och köpte en egen påse idag som jag nu omsorgsfullt förslutit.
 
I min nya roll i form av chefande är det en hoper med obligatoriska kurser som ska betas av, hela fem stycken så kallade e-learnings i olika omfattning som vi själva ska tillse att genomföra. Den jag ägnat denna kvällen åt är "People, Culture and Ethics for Leaders", som i mångt och mycket handlar om rena självklarheter men i verkligheten är långt ifrån den rätt till likabehandling vi alla borde kunna förvänta oss.
 
Nu är det sängen som gäller. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0