Grunka

(null)
I något år har han önskat sig men kunde till slut inte stå emot och denna Black weekend slog han till och en ny grunka har knött sig in på min redan begränsade bänkyta. Den hajpade och sägenomspunna Airfryern och tja, några toasts och kycklingklubbor senare har bjudit på väldigt bra resultat. En fyra gånger mindre varmluftsugn på steroider.
Helgen har bjudit på strålande klart och därmed kallt väder men vi har mest hängt inomhus nere i helvetesgrottor och monsterfyllda katakomber. Man får ju bara vara tacksam att man har sina pass som tvingar en utanför dörren och till välbehövlig träning.
Efter lördagsmorgonen med grymmingarna i Majorna åkte vi en sväng till Gunnilse julmarknad för att tillse de mjuka mazarin- och kardemummakakorna. Men den säljaren var inte där detta år! Fick en liten uppfriskande promenad i varje fall och åkte därefter och kikade på Lilltjejens match mot Malmö FF som åkt upp för en träningsmatch. Tufft motstånd i Åbys snålblåst som slutade med 4-5 förlust.
Lilltjejen frös förståeligt nog och åkte på feber till kvällen. Hyfsat som vanligt när jag hämtade henne efter kvällens pass i Frölunda men får se hur det känns inför skolan imorgon.
(null)

Den kommersiella Black Friday som kommersen numera utökat till både vecka och måndag nyttjade jag också faktiskt för skidbyxor till både mig och min avkomma. Mina har av någon konstig anledning… krymt i tvätten och Ronja har helt sonika vuxit ur sina gamla. Sportshopen hade helt ok och av farmor och farfar kommer hon att få en jacka.

Under veckan som gått fick vi vakna en morgon till ett nanomilimeter tunt snötäcke och det känns som min saknad efter snön och riktiga vintrar bara blir värre ju längre tid jag lever ifrån den. Det blir en ren fysisk reaktion av både lycka, upprymdhet och motsägelsefullt nog - lugn. Lika mycket som sorg när jag ser att de fått ett rejält lager i norr. Jag saknar det så galet mycket!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0