Egowall

Från strålande vacker och iskall lördagsmorgon till eftermiddag med full snöstorm. Match tre och fyra i Fairplay-serien mot pojkar 2011 blev en vinst och en förlust mot Lindome. Lilltjejen var nöjd och tycker det är roligt att utmanas och faktiskt ha lite att göra under matcherna!
 
Fredagstacos igår i sin asiatiska form där Elvira gjorde oss sällskap, det är söligt värre men ett mycket gott alternativ till den vanliga tacosen som jag blivit ganska less. Åkte på däng i vanlig ordning i Ark Nova, kanske dags att byta spel nu? 
Om knappt en kvart är det en kortare sittning i kinesiska för de som vill träna mera på uttal - vilket jag behöver. Skönt med något varv på virkningen i fåtöljen efter lite koreografiplugg. Imorgon ska den sitta och som vanligt lär jag ångra att jag inte pluggat mera.

När PI Planeringen för vår ART skulle knytas ihop med dess sedvanliga retro avslutade vår RTE med en "cudos-wall", där man fick ge cred till den eller de man ville och nej, det var inte jag själv som skrev ovan! Dock kan man ju faktiskt tolka det på olika sätt men min gamle PO Mikael som alltid varit väldigt postitiv och visat mig uppskattning tyckte jag skulle suga åt mig. Han delade detta inlägg som jag tog till mig.
 
Det förutsätter visserligen att man faktiskt erhåller något också i sin inbox, men små pärlor som ovan har jag faktiskt lagt in i en OneNote tillsammans med tidigare guldkorn att plocka fram en vissen dag. Det känns som en bra idé värd att prova i varje fall, och har man inga kan en "ego-wall" eller "Good vibes" kanske verka som en morot till att våga be om feedback och framför allt också ge sådan. Det kostar så lite och ger så mycket!

Och nu är det sol igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0