Upp och ner

Det sista jag gjorde innan jag lämnade kontoret för att se Lilltjejens konsert var annonseringen av vår nya organisation. Först centrala Digital core och därefter hur den slår på oss i Global Manufacturing.
Jag kunde bara konstatera att i den av de tre "profiler" som GM valt så finns inga Scrum Masters. Inga produktägare eller RTE heller. De lämnar det agila arbetssättet helt och hållet i varje fall beträffande rollerna.
I en av de tre "profilerna" bibehålls en form av agilt arbetssätt med så kallade Agile Team managers. Det är den enda roll som jag såg som jag möjligtvis skulle kunna matchas till, men det innebär alltså att jag OM så blir fallet kommer att byta organisation. Det får jag alltså veta nästa vecka.
Så jag lämnade kontoret och gick på semester med en dålig känsla i magen. 

Känslomässiga omkast när jag tillsammans med Johan, Monica och Tomas slog mig ned uppe på Scandinaviums läktare och fick överblick av Side-by-sides alla deltagare. Mäktigt!
(null)
Alla fick inte plats, två tusen ungdomar som bjöd på en maffig konsert turades om att inta scenen.
Dock drog de över tiden så jag blev tvungen att slinka ut vid sista finallåten. Som tur var kunde farmor och farfar vänta på Lilltjejen och skjutsa hem henne för att jag skulle hinna till mitt fullbokade pass i Sisjön. Naivt av mig att tro vi skulle hinna bli klara och ta oss ut ur stan i tid så en otrolig tur att de kunde hjälpa mig!
Sjukt svettigt pass men nu är det semester också på den fronten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0