Nationaldag

(null)
Det blev riktigt sommarfint denna Sveriges nationaldag. Göteborg firar också 400 år med arrangemang och grejer men vi föredrog att bara ta det lugnt på hemmaplan större delen av tiden. Jag åkte upp till Fågelcentralen och lämnade lite gåvor som Birgit och hennes pojkvän skänkt, tvättmedel, handdukar och engångshandskar. Hon är så himla snäll och hon och hennes nye pojkvän är så himla gulliga och kära!
Låg platt i solen men hjärnan körde Combat om och om igen tills hungern tog över och vi åkte in till Wine mechanics som anordnade öppet hus för sina fatägare. C köpte in oss i ett sådant med Nebiolodruvor som ska vara klart till hösten. Nu fick vi provsmaka och det var i min smak, väldigt snällt.
Provsmakade också jättegoda ostar som det intilliggande Cityysteriet erbjöd. Alltid lika imponerande med människor som brinner så för något, vin, ost eller vadhelst. 
 
Vi åt var sin "pinsa" som en googling avslöjar sig vara ett mellanting av pizza och focaccia - så har man lärt sig något också denna dag. Därefter blev det fler timmar i solen innan det var dags att släppa lös release nummer nittiofem i Sisjön. Det gick inte bra. Eller ja, det kan alltid bli värre men att bli stående som ett fån medan musiken fortsätter är inte kul!
 
Gjorde min runda med röjsågen igår. Det är så torrt i markerna nu att gräsmattorna är mer gula än gröna, men ogräsen verkar inte vara lika känsliga. 
Hur som helst tog jag några tag på min gräsplätt men då grannen var ute och påtade kunde jag inte med att vara noggrann då den för ett fasligt liv.
Jag rev ju bort mitt staket medan hon rev och lät bygga nytt. Jag tror hon - och alla andra i längan anser att min plätt är en skamfläck. Skåda hennes - och min! Min ser faktiskt värre ut än kameran lyckas återspegla. Att pyssla i det gröna är ganska uppenbart inget jag prioriterar. 
(null)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0