I väntan på sömnen

(null)
Releasen i Frölunda gick betydligt bättre. När jag parkerade fick jag en Tesla framför mig och kunde inte låta bli att undra vem sjutton som vill ha kritvita säten? Även om man inte har barn måste det väl vara den mest opraktiska färg man kan ha? Särskilt snyggt är det definitivt inte heller för den delen - enligt min mening.

C överraskade med en rejäl påfyllning av bokstäver! En del tjejer vill ha blommor och juveler. Jag vill ha godis, haha! När fick jag den första laddningen? Den var i vilket fall slut… 

Grillmiddag och rabarberpaj innan lite Diablo IV fick avsluta denna arbetsvecka som bjudit på lite av varje. En scrum master ska tillse att teamet fungerar ihop vilket innebär att hantera konflikter. Det har jag ägnat en del tid åt på sistone. Har också fått en indikation på mitt möjliga öde på företaget i och med deras varsel. Ett beslut lär komma att behöva fattas.

Jag brukar sällan ha svårt att somna men C har den fascinerande egenskapen att kunna somna ännu snabbare! Det kan lätt räcka med femton sekunder efter han sagt sista ordet så sover han. Otroligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0