Rullar på

Det fortsätter att vara väder för spel i dess olika former. Vi plöjde Dibbe där jag har en liten tanke på att spela såpass att jag kommer till den nivån att jag känner mig nöjd när semestern är över. När vardagen med sina rutiner är på plats igen finns inte tid eller ork för den tid som Dibbe kräver. 
Så vi spelar och spelar men kommer faktiskt utanför dörren någon gång emellanåt. För ännu en runda i skogen till exempel, handla eller gå ut med Ådi. Jag vikarierade i Mölndals galleria igår och har således viss träningsvärk idag men gick hyfsat bra, kändes väldigt roligt att köra igen. 
(null)
Fick också lämna blod och får nu också efter mitt återhämtade järndepåvärde lämna i normal frekvens igen, tjoho!

Vi pratar ibland om framtiden och tankar kring vår gemensamma sådan, det faktum att min boendeekonomi är ohållbar och vilka alternativ vi har. Slutsatsen är alltid att de är få och densamma varje gång, där det mest ekonomiska för oss är att vi flyttar ihop hos honom. Men jag vill klara att bo kvar tills Lilltjejen går ut skolan här i Balltorp i varje fall så ingen större idé att jag oroar mig över det faktum att jag idag har svårt att se hur jag ska kunna trivas ute i Björlanda. Som jag resonerat tidigare kanske som ett boende, men inte ett hem.
C är villig att investera i vad som än kan behöva göras för att få mig att trivas, men det känns som ett svårbestiget berg eftersom det i grund och botten inte är mitt hem. Jag är kanske stelbent på den fronten, andra kanske skulle säga fånig för mitt stora behov av självständighet. 
Vi pratar och diskuterar och slutsatsen är likväl densamma. Förnuftsmässigt är det bästa alternativet vilket mitt känslomässiga jag måste acceptera, att flytta till honom och försöka göra det till vårt hem och se tiden an hur både våra förutsättningar samt det ekonomiska läget i världen utvecklar sig för möjligheten till nytt gemensamt boende istället. 
Men än är det lång tid innan vi eventuellt är där, då jag ju vill och hoppas kunna låta Lilltjejen bo här så länge som möjligt, jag trivs ju också så himla bra här i min borg, mitt hem. Hon har också uttryckt sig positivt till att flytta till Christer, tills jag påminde om det faktum att han bor på andra sidan stan långt bort ifrån tja, allt! Skolan, vännerna, sin pappa, aktiviteter - allting nästan en halvtimmes körning bort. 
C tycker jag bara ser problem och det hör onekligen till min pessimistiska natur, dessutom influerad av min personliga stolthet. Mitt hem, min borg! Men lång tid kvar som sagt så tills dess fortsätter vi att prata och lyfta våra funderingar. 

Kollade av med Magnus idag inför måndag då jag ska börja jobba med att bistå teamet ute i fabriken och verifiera klienter efter en stor servermigrering. Jag har ju ingen aning om hur man gör så behöver slå följe med någon som kan visa. Kändes konstigt att chatta med honom, jobbet har blivit så fjärran under dessa veckor, plus det faktum att jag kommer att fasas ut under veckorna när alla är tillbaka. Gruvar dessutom för måndag då jag ska kliva upp på morgonen efter att senaste tiden vridit på dygnet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0