Hundisar!

(null)
Idag blev det mycket hundgos när vi träffade först Jenny ute i deras fantastiska sommarställe i Kalamark. Golden retrievern Nova och valpen Zelda, hälften labrador och golden hade tjejerna gärna hundnappat om de kunnat. Jag blev galet avundsjuk på sommarstället (minus myggen som de effektivt stängt ute), en stuga eller permanent boende jag bara kan drömma om!
(null)
Direkt efteråt tillbaka på vår husbilsplats kom Anna, Idde och deras urgulliga dvärgpudel Mona och hälsade på. Tjejerna klickade direkt och kvällen blev fin men lite kyligt ute. Det verkar som mina Thermacell funkade i alla fall, tack och pris!

Så glad att vi hann träffa både Cathrine, Jenny och Anna, de som jag vill träffa och inte måste som så många känner skyldighet att göra när de "är i trakten". Där är jag så glad att jag inte har någon nära släkt att måsta hälsa på av ren plikt och skyldighet.

Vi har packat ihop allting på utsidan och siktar på att komma iväg söderut direkt imorgon. Vi vill ju komma helst halvvägs hem innan vi slår läger för sista gången. Jag hoppas vi kan svänga förbi Cloettas fabriksförsäljning utanför Linköping. De ska sluta producera Mums-Mums! Så jag kanske ska bunkra i frysen…!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0