Böda

(null)
Det blev en måndag som kändes i skinnet trots moln och dis emellanåt - vilket nog var tur. Vi slappade vid poolen tills de stängde och vaknade morgonen efter till det trivsamma smattret av regn mot taket.
Det klarnade upp och vi packade ihop och åkte norrut till Bornholm. Parkerade strax utanför och cyklade in för att flanera och käka glass på deras köpmangata. Vi försökte hitta en 3,5 milimeters virknål så jag kan slutföra mitt pågående projekt, men vill man virka på Öland är det webbutiker som gäller.

När vi fortsatte norrut gjorde vi ett stopp på Glashuset och intilliggande karamellkokeri. Lite kul att kunna personifiera valfritt glass med blästring och vi gjorde ett till oss alla tre.

Nu är vi i Böda hamn och Christer har till slut fått förkylningen vi tjejer betade av. Ätit lite grill-gottigt, flanerat med hundis och lyckats klara alla nivåer i "The mind", med tre liv till godo! 
(null) (null)
Planen var en båttur ut till Blå jungfrun imorgon men den verkar nu ha blivit inställd. Får se vad vi hittar på istället men det känns skönt att inte ha några måsten, bara göra det vi vill och känner för.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0