Tårta

Farmor och farfar hade ju tyvärr börjat känna sig dåliga så de stannade hemma och istället dök Veronica och Felicia upp. De har flyttat in till Kvarnbyn närmare Mölndals centrum och Felicia därmed bytt skola men tjejerna har ännu fin kontakt och oj vad stor Felicia blivit säger tant Linda. Filip knockades plötsligt av feber så viss oror inför hennes övernattningskalas på fredag infann sig. Vi får se hur det går. Under tiden glufsade vi andra i oss hela tårtan!
 
De där super-hoodiesarna är tydligen poppis nu och så länge det inte är kortkort och urringade plagg tjejerna önskar sig tillmötesgår jag så långt möjligt. 
Själv minns jag ett par släta grå stövlar i lågstadiet som alla, inklusive jag själv ville ha och faktiskt fick. I mellanstadiet var det en jacka med pälskrage en klasskompis hade som min mamma fattade tycke för och också köpte. Då fick jag kommentarer att jag var en härmapa. 
Nåväl, tiden då en annan bestämde vad man skulle ha på sig passerade och man fann till slut sin egen stil via storblommiga tights, rynksockor och skogshuggar-fleeceskjortor. 
 
Med en tårtbit i magen för mycket lades mjuk mandelkubbe till när jag kom ut till Björlanda. Körde några omgångar "The mind" och lyckades ta oss hela vägen upp till nivå elva, näst sista! Otroligt banalt men snillrikt kortspel.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0