Surt

Sura-Pelle verkar inte må något vidare. Han har skiktat sig och stinker riktigt illa trots att vi försökt att röra, mata och ge honom extra syre. Råger är som han är, kanske lite trött då jag nog förväntat mig mera bubblor hos honom så får se hur han utvecklar sig till kvällens omrörning.
Surt är det också ute med grått, blött och påfyllning av regn emellanåt. Oavett väder brukar ordet "promenad" eller "gå ut" få de flesta hundar att krumbukta sig av glädje medan Ådi gör allt för att slippa sina promenader och så fort han krystat ur sig det nödvändiga vänder han nosen hemåt. Riktig mes.
 
Teknikern från Siemens var här och kikade på fläkten och får återkomma med reservdel. Fast pris gäller oavsett vilket är skönt. Också skönt är att veckoplaneringen inför sommaren är klar med Johan och alla tre bonusfamiljer verkar nöjda, redan i januari! Aktiviteter och resor som ska bokas behöver framförhållning så bara en lättnad att ha det utrett i god tid. Tre sammanhängande veckor blir det för oss var, inte fyra som tidigare och de lär fyllas upp lika snabbt som föregående år. 
 
Jag märker att jag har svårt att hitta uppslag att skriva om, vilket jag antagligen ska se som positivt eftersom mitt skrivande brukar vara känslomässigt bundet. Ju mindre som rör sig i mitt huvud desto trökigare inlägg verkar det bli och även om jag definitivt tycker att jag haft tillräckligt med känslomässiga draman saknar jag ändå själva skrivandet. Då hade jag tankar och känslor som bara vräktes ut genom händerna, som ville och behövde komma ut. Men nu finns inget som ligger nära till hands eller tillräckligt nära mitt hjärta eller var skrivandet nu sitter för att bli något konstruktivt. Jag saknar skrivpuffarna som kunde ge mig en liten knuff men den bloggen har lagts ned och inspirationen därifrån avstannat. Det borde ju finnas någon liknande blogg eller tjänst som tillhandahåller liknande? Bara ett ord kan vara tillräckligt för att trigga igång min hjärna, men av någon anledning kan det inte komma ifrån mig själv.
 
C ska på after work med sina uppdragsgivare ikväll och jag tankade halv tank i bilen igår för att lämna utrymme till Emmys present inför fredagens övernattningskalas som jag och Lilltjejen tänkte försöka fixa idag. På fredag är det lön, phuu!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0