Vackert väder

Det blev faktiskt en pappa till från klassen så behövde inte fylla rödingen till taket. Vi var en handfull som stod där och väntade tills barnen och ungdomarna vällde ut med sina grejer. Det var mysigt och jag kan ju inte låta bli att roas och gulla överdrivet mycket med min Lilltjej inför allas åsyn. Hon värjer sig och gastar att jag är såå pinsam men har nog lika roligt som jag. Ack den dag hon på allvar inte vill visa sig i närheten av mig!
 
Gav mig själv lite cred som bad om hjälp när det körde ihop sig med Lilltjejens fotbollsträning som denna termin ligger på onsdagarna och därför möjlig för henne att delta i till skillnad mot torsdagarna. C är med sin dotter dessa dagar men en annan som har skjutsats av oss ett antal gånger vilket fick mig att fatta modet att be dom om hjälp imorgon då jag har styrelsemöte. Lilltjejen sade att hon kunde cykla men jag tycker som sagt att jag har några tjänster att kassera in.
De kunde dock inte heller utan deras dotter skulle få skjuts av en annan då denna ska provträna för klubben. Har onekligen en del skjutsningar att inkassera där också så ännu ett mess gick iväg och transporten blev fixad. Klapp på axeln.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0