Nionde

(null)
Tre år gammal, första bilden uppe till vänster till uppe till höger nio år senare. Varje år däremellan har vi varit här, Lindvallen, Hundfjäller och Tandådalen. Som den första familj vi var, sedan i den lilla familj på två som vi blev till den bonusfamilj vi blivit. Något år med Marcus och hans bortgångna mamma Anna-Karin, ett annat med Ronjas vän Felicia och hennes mamma. Syster med familj, svåger med kusin och Johan och hans vän, vi har alltid lyckats komma iväg för att jag så gärna vill att min Lilltjej ska få lära sig och uppleva riktig vinter med den aktivitet jag själv fick växa upp med. Det vill nog de flesta föräldrar men jag har haft de lyckliga förutsättningarna att faktiskt kunna förverkliga det.
Hon verkar uppskatta det och kommer förhoppningsvis fortsätta göra det när hon som vuxen ser tillbaka på detta som positiva minnen och erfarenheter.
(null)
Idag var vädret bättre, klart och vindstilla med jättefina backar och lite folk. Den traditionsenliga gulaschsoppan intogs i toppstugan denna gång och Lilltjejen smakade för första gången - och gillade den såpass att hon i princip lovat att det blir den istället för våfflan nästa år! Jag har inte hjärta att upplysa henne om att ekonomin inte möjliggör något nästa år. Förhoppningsvis får hon åka med Johan och den bonussidan.

Hon har meddelat Johan att hon vill åka längdskidor under deras efterföljande vecka också, kul! Efter dagens timmar i backen ville hon ut i längdspåret och hon åkte drygt fem kilometer utan knot, stolt mamma ser också jättefin teknik hos henne, sin mammas dotter!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0