Mellolördag i Röda byn

Drömde att jag fick spela mentalt skadad för att onda männsikor inte skulle skada mig och Ronja. Hon förstod inte varför jag plötsligt betedde mig som en treåring och jag fick uppbåda hela min viljestyrka för att inte visa hur hennes smärta, osäkerhet och rädsla skar rätt igenom mig. 
Jag har haft drömmar där jag hulkgråtit hysteriskt i själva drömmen och vaknat förvånad av att endast några fåtalet långsamma tårar ned mot tinningarna. Denna gång var det hulkgråt när jag vaknade vilket aldrig hänt förut. Klockan var fem och det var inte tal om att somna om. Det tog en stund att skaka av sig förtvivlan och resfebern tog vid. 
(null)
Och nu är vi här och första delfinalen av Mello går på TVn medan C slumrar bakom min rygg.
Kompletteringshandlade tre gånger för att min hjärna inte hade koll. Glömde äggen, glömde osten och glömde smöret. Magnus hade förra veckan reagerat på att jag var mer virrig än vanligt så lite semester kanske faktiskt var på tiden. 
Så efter att ha kommit tillbaka till stugan med åttio-kronors Bregottpaketet (osten hade C fått springa in och köpa till ett kilopris motsvarande säsongens första hummer), kunde vi inta ärtsoppan med knäckemackor värda en löjromskanape.
Jag längtar efter att få testa längdskidorna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0