Hemma igen

Så här såg det ut när jag klev ut genom stugdörren efter att ha städat och skurat. Drygt en decimeter ny pudersnö och strålande sol. Vi åkte hemåt och det dröjde inte länge förrän vi passerade fält med årets första sådd i spirande grönt och väl hemma var det inte en snöflinga i sikte och sex plusgrader. Jag blev lite ledsen i hjärtat.
På vägen hem åkte vi förbi Karlstad där vi mötte Johan som passat på att jobba där under fredagen så att Lilltjejen inte skulle behöva flänga så mycket i bil. Några timmar senare anslöt nämligen Elenena och grabbarna och allihopa åkte upp till Sälen - så ännu en veckas skidåkning för min Lilltjej!
Vår sista skiddag åkte vi upp till Trysil där det inte var många minusgrader men likväl kall vind och såpass blåsigt att toppliftarna var stängda. Det blev några timmar i relativt folktomma backar innan undertecknad och hennes avkomma deklarerade att tårna troligtvis svartnat och trillat av.
Lilltjejen tyckte uppenbart att det var roligt att handtvätta då hon tog sig an mitt underställ och fler av hennes egna plagg vid två ytterligare tillfällen. Det är bara att tacka och ta emot så länge det håller i sig!
 
Jag och C konstaterade att det kändes lite tomt hemma utan både Lilltjej och hund men katterna verkade ha saknat oss i varje fall. Mini låg tätt intill hela natten och Plutt ansåg att hon var det ypperliga tillskottet i våra djurparker i Ark Nova. Jag förlorade med något mindre än jag brukar, typ minikrossad bara.
 
Till denna söndag var det sol och elva plusgrader när vi sent på eftermiddagen klev utanför dörren för att handla och sedan träna. Det var vår i luften och jag blev lite ledsen i hjärtat igen.
Men det var skönt att få en ordentlig genomkörare med mina Frölunda fighters, lite förvirrad i hjärnan som vanligt efter två veckors uppehåll. På söndag är det kvartal och en ny release ska pluggas in, jag tycker det var nyss vi bytte!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0