Gottigheter och krull

(null)
Lunchade med Ola som blivit min chef igen efter att Niclas slutat samt Bengt, produktägaren i mitt nya team. Vi käkade i PVH och det var banne mig flera år sedan jag var där, tiden då jag började på Volvo och jag utbildade inköparna som satt där. Kanske de gör det fortfarande men lunchstället är närmast där nya teamet sitter och det fick snabbt ett bra betyg av mig, restaurangen alltså. Mjukglass på självservering ingick!

Lilltjejen skulle träna fotboll och jag traggla styrelsemöte så tyckte vi förtjänade semla idag också. När man nu kan köpa sådana där färdiga semmelbullar är det så enkelt att göra egna, så som man själv vill ha dom!

Avkomman förskräcktes men ville uppenbarligen inte erkänna att hon gillade det fluffiga krus som flätorna gav eftersom jag nu fått fläta henne igen. Åttiotalet kanske är på väg tillbaka.
Lyssnar på en bok som utspelar sig detta årtionde och igenkänningsfaktorn är hög. Man påminns hur omständligt mycket var, som det enkla faktum att alla inte var ständigt tillgängliga innan mobiltelefonerna blev var ung och gammals självklarhet. Men å andra  sidan kände man inte till något annat och därför inget man reflekterade eller ifrågasatte. Det var telefonkiosker och telefonkataloger som gällde och svarade ingen var det bara att vänta.

Lilltjejen kom hem med smärtande knä så jag körde på liniment så nu klagar hon över att det bränner det istället…


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0