Red Bull

(null)
Att vara konsult har sina för- och nackdelar. Flashiga kontor placerade på heta platser, gärna så centralt som möjligt med hyra därefter är gängse och uppenbarligen möjligt med de arvoden de debiterar. Inom dessa ingår dock den flexibilitet i form av exempelvis snabb upp- och nedrampning av kompetens. Idag var det en så kallad off-site för oss ATM:er med våra två chefer och KnowIT gav oss möjlighet att också bokstavligt vara off site, utanför våra egna kontor.

Lära-känna-varandra aktiviteter innan strategier och annat. Hade jag vetat hur barndomsbilden och ens favoritlåt skulle användas hade jag valt annorlunda men det var en rolig aktivitet vad gäller att gissa på ens medarbetare.

Fick avvika sista kvarten för att hinna hem och pälsa på mig innan avfärd till Varberg, närmare bestämt Ankarsvallen söder om kuststaden där Lilltjejen ska spela träningsmatch. Uppvärmning pågår medan vi föräldrar sitter och trycker i våra bilar med blickarna liksom jag på sina mobiltelefoner. Fem minuter till matchstart och jag ska ta med min Red Bull ut i den kalla men välbehövliga friska luften. Höll på att somna på vägen ned…


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0