God Jul!

(null)
Plusgrader och duggregn i ett dimmigt Fjärås där tjejerna mötte deras jämnåriga pojklag under gårdagen. Tjejerna spelade grymt bra och pressade hela tiden på killarnas planhalva men fick inte till avsluten. När de frustrerade pojkarna väl lyckades komma loss och kontra kunde inte Lilltjejen täppa till och det slutade med förlust men med glada miner ändå. Bra träning som kunde sammanfattas med kommentaren jag hörde en av tjejerna utropa efteråt: "Vi måste träna skott!"

(null)
Efteråt var det att skala av sig underställ och fetjacka för middag och bio. Danilos råbiff vad magisk, en av de bästa jag ätit! Filmen Wonka var en positiv överraskning, väldigt välgjord och riktigt bra. Att se en grön Hugh Grant med orange hår sjunga Ompa-lompa var nästan halva behållningen och har spelats flitigt varje gång vi suttit i bilen sedan dess!

Pusslet avslutade jag och Lilltjejen, med kattutställning som tema verkade Plutt godkänna resultatet.
Skönt med sovmorgon till söndagens gråblöta väder. Monterade ihop och klädde granen med Trolltyg i tomteskogen på TV:n. C himlade med ögonen när jag och Lilltjejen samstämmigt citerade den gamla filmen som vi uppenbart sett för många gånger.
När C åkt hem till sig gjorde vi några ärenden tillsammans med andra sista-minuten stressade julhandlare innan vi satte oss och påbörjade ett nytt Jan Van Haasteren pussel tills det var dags att åka till Lindome för julfirande.

(null)
Igen är jag så glad och tacksam att Johan träffat en så bra tjej som Elena, som tagit henne till sig från dag ett och blivit ännu en vuxen min Lilltjej kan lita på, en bonusmamma i dess rätta bemärkelse!

Det var visst något slutspel i damernas handbolls-VM tyckte jag de sade som avslutades innan vi bjöds på massa gottigheter och öppnade klappar.
(null)Nu är det pappavecka så jag åkte ensam hemåt via Willys som tiden före stängning var välsignat lugnt och skönt. Jobbat lite men nu går ögonen i kors. God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0