Antagen

(null)

Jag vet inte om det är så smart men nu har jag sagt ja till ännu en nybörjarkurs i kinesiska samt Javaprogrammering nästa termin. 22,5 poäng på halv- respektive kvartsfart samtidigt som jag jobbar heltid och kör mina pass. Javakursen är bra-att-ha för mitt jobb, något jag tänkt på länge för att förstå mina team bättre, men SAP S4Hana är än viktigare och också således en möjlig ytterligare kurs under kommande år.

Plockade fram rundstickan för en eventuell julklapp men insåg för sent att mitt valda garn inte lär gå ihop med mönstret särskilt väl då det avser ull som ska tovas och således krympa…! Oavsett känns det roligt att sticka igen efter alla år med virkprojekt.

Nästa vecka ska nya combatreleasen släppas och jag har förstås knappt pluggat något alls. Helst skulle jag vilja sätta mig och lägga pussel! Såg ett för mig nytt Van Haasteren-pussel på Marketplace föreställande en kattutställning som jag bara måste ha, så jag och Lilltjejen åkte och fyndade det för hundra spänn. Det var ett tag sedan jag hade mitt senaste pusselskov så nu kliar det i fingrarna men har ju inte tid!

Hela kvällen har jag och C suttit framför våra skärmar, jag med kinesiskan och han med jobb. Han sitter där ännu medan jag till slut gav upp och nu ligger här med Liten intill. Tänkte plugga koreografin vilket brukar innebära att jag somnar direkt…


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0