Tillvänjning

 
Christer har klippt håret och jag har kommit helt på kant med vad jag tycker förändrat hans utseende så markant! Den där lilla tofsen han alltid haft kanske inte var det snyggaste men det var likväl en del av honom så när den nu helt plötsligt är borta blir jag några dagar senare fortfarande helt förundrad när jag ser honom från sidan eller bakifrån. Även om det onekligen är bättre kommer det att ta ett tag för mig att vänja mig!
 
Den fullbokade klassen i Sisjön i tisdags var nästan lika jobbig som för två veckor sedan, jag har blivit för tung och otränad under semestern! Vikarierade i Almedal igår där det tack och lov bara var 45 minuter så överlevde men golvet var såphalt! Ikväll vikarierar jag i Domkyrkan igen och hoppas verkligen att det inte strular som förra gången. Majorna på lördag och så startar jag igång Frölunda igen på söndag. Nu är semestern över och det ska bli skärpning på midjemåttet. Det är inte enbart av bekvämlighetsskäl som jag går omkring i enbart mysbyxor nuförtiden!
 
Upptäckte så sent som förra veckan att Sats öppnat ett gym också här nere i TC så jag har faktiskt använt friskvårdsbidraget till kort där nu. De hade bra deal för deras två Volvoklubbar så bidraget räckte gott och väl. Det blev inget medlemsskap i golfklubb denna säsong, dels för att jag insåg att det inte skulle bli tillräckligt med tid, framför allt för att vara värt de pengar som ett medlemsskap kostar. Torrekulla har tagits över av finklubben Hills där man liksom på Torslandas och andra klubbar förutom årsavgiften också måste betala en andel på femsiffrigt belopp. För att eventuellt hinna spela en handfull gånger var det långt ifrån värt det. C tecknade inte helelr något detta år och vi känner och anser att om vi nu ska teckna nytt någon gång behöver vi kunna lägga den tid som behövs för mera regelbundet spel - så vi har en möjlighet att faktiskt förbättra oss.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0