Njäe

(null)
Det är väl vid tillfällen som igår man ska påminna sig om Arthurs ord. Jag är i god tid på plats men när det är tio minuter kvar tills passet ska börja påminner parkeringsappen att tiden strax går ut. Det är endast 30 minuter där jag står. Sprintar upp till Ekelundsgatan, lyckas hitta ny parkering och sprintar tillbaka, undrar varför Body Attacken inte är slut ännu och inser att mitt pass nog är i andra salen. Ilar dit där tre tappra deltagare väntar. Jag har glömt headsetet och ilar tillbaka, tar med båda och dubbla batterier från laddaren för säkerhets skull. Ingen av dom fungerar. Rusar ut till receptionen där tjejen säger att hon kommer strax för hon håller på att göra en smoothie till en kund. Nästan tio minuter för sent kör jag igång utan headset medan Attack-instruktören och receptionisten kollar på tekniken. Det var batterierna som var helt urladdade!
Jag rinn-svettas innan uppvärmningen är klar och får hoppa över en låt för att hålla tiden. Man får vara glad att det bara var tre deltagare som fick utstå mitt kaos. Usch!

C behövde byta packning i tvättstugans diskho vilket resulterade i att han fått byta hela bottensilen och vattenlåset. Reservdelar till VVS är tydligen ingen luckurativ bransch då grossist-killen jag till slut fick tag på bekräftade att aktörerna i Göteborg gått i konkurs och endast de stora allt-i-allo kedjorna Jula, Bauhaus osv fanns att hänvisa till. 
Nu är det i varje fall fixat efter han kört femton mils kors och tvärs genom stan, hänvisats och letat hos än den ena och än den andra.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0