Konfigureringar

(null)
Visst är den galet gullig, Flexlinjens lilla minibuss! Precis som en vanlig fast krympt i tvätten blir jag fånigt glad av att se den.

Den klassiska bilden av industrisemestern med min lilla röding på den nästintill tomma parkeringen. Det är en speciell känsla att gå i fabriken när det är full produktion men också när den är helt tyst och tom. Det pågår underhållsarbeten, upp- och nedmonteringar av banor men manskapet är som sagt marginellt.
Mina arbetsskor är nya och moderna men grymt osköna. Jag var nog aldrig provat ett par bekväma sådana och mina fossingar bad om nåd efter gårdagen så försöker undvika att stå och gå så mycket som möjligt idag.

Det är inte så mycket jag kan göra egentligen då själva testningarna göra av allokerat folk och eventuella tekniska problem hanteras av Emil och de andra i teamet. Jag är mer sekreterare som bokför resultaten, så när problem uppstår sitter jag här som ett överflödigt fån medan de kollar inställningar och konfigureringar.

Kört igång mina pass i Sisjön och möttes av knökafull sal, trots semestern! Visst, vi tar bara in sjutton deltagare tror jag men väldigt roligt att se mina stammisar men också några nya på plats. Det var sketjobbigt! Första passet i Mölndal gick som smort antagligen på rent premiäradrenalin…
Välsignat skönt att komma hem till dukat bord, C har som konsult "tvingad" semester två veckor till. Spelade lite Dibbe och kollade "Milion dollar menu" tills jag däckade. 
Samma sak att komma upp på morgonen, det gick utan problem i måndags trots tre timmars sömn, men igår och idag var rena döden. Måste komma till ro tidigare!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0