Helgen slut

(null)
Så var vi igång i Frölunda igen och efter veckans alla pass känns det som orken är tillbaka något. Men jag är alldeles för tung vilket vågen bekräftade när jag kollade hos Christer. Inte konstigt kläderna stramar, urgh!

Kräftskiva hos Cs grannar, ett år efter jag introducerades för dom för första gången. Ett himla sölande och kladdande och ont i händerna av att bryta, knäcka och bända men tyckte allt att de stora stjärtarna var godare än jag vill minnas. Räkorna också rätt ok men ett himla omak är det allt - vilket verkar vara halva grejen.
Vi hade erbjudit oss att ta med efterrätt så efter lördagspasset snodde vi snabbt ihop tre ananaspajer, vi visste ju inte hur många vi skulle bli…
Det räckte med en visade det sig! Så värdparet fick en och den tredje som jag lyckades förfula då jag slant med grytlapparna har antagligen C och B kalasat på ikväll. 
Min egen avkomma lämnades efter en match i Landvetter med och mot F2010, alltså året äldre. De nya träningskläderna jag beställt hade kommit till hennes förtjusning.

Älskar för övrigt denna bild med några av mina Frölunda fighters! Maria, vår ständiga fotograf tar alltid några bilder för bättre odds till perfekta smil. Men ibland blir de oarrangerade mycket roligare i mina ögon. Man kan tolka bilden på så många olika sätt och jag blir glad av att se den!
(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0