Fem plus tre

(null)
Det var inte många steg som tagits på det löpbandet jag klev på vid lunchtid idag. Sats gym inne i TB är litet men funktionellt och inte särskilt befolkat vilket är stort plus! Jag såg två till som drog och lyfte vikter medan jag ömsom gick och ömsom ruschade på bandet tills jag fått ihop fem kilometer. Lunchlådan stod kvarglömd kvar i hallen så blev perfekt med tårtfika under eftermiddagen för att göra insatsen ogjord! 
Mysig tjejtid efter jobbet då jag och Lilltjejen drog till Frölunda torg för oplanerad femtioprocents rea-shopping på Team Sportia, woho! Och planerad tros-shopping till mitt växande barn med middag på Subway som hon älskar.

På vägen hem var hon rastlös och föreslog joggingtur och då vill inte jag vara den som säger nej! Superskönt väder, uppfriskande fuktigt efter en kortare eftermiddagsskur och vi fick ihop tre kilometer utan att pausa eller gå. En alltid lika icke-entusiastisk Plutt och ständigt supersöta Liten mötte oss vid målgången!

Första matteläxan betade hon av i trappan igår och nej, målandet av trappan har varit totalt noll framsteg sedan rycket för eh, snart två år sedan?

Shortsen sitter illa och tröjorna stramar, nu jäklar måste jag ta tag i energi-ekvationen för min lekamen, annars kommer jag inte att ha några kläder att ha på mig när kylan kommer! 
Ååh, varför måste bokstäver och gröna tennisracketar vara så jämrans goda!?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0