Practice

(null)
Lillhunden syns knappt i den omstartade vårens femtio nyanser av brunt. Det blev en lång promenad medan avkomman körde ett gymnastikpass med syfte att se möjligheter för eventuellt avancemang till högre nivå. Kändes i både ben och knä efteråt, hos mig alltså.

Att vara Scrum Master kan emellanåt vara ganska lugnt, det är ju i princip bara Scrum-eventen som ska populera kalendern. Men av någon anledning, trots att jag inte längre har tre team utan två har jag likväl möten allt som oftast men vet inte riktigt om vad. 
Idag drogs jag in i ett möte om ett projekt som inte drivs som ett projekt men borde vara ett projekt på grund av dess omfattning och prioritet. "Data and analytics" är verkligen inte min grej, jag som fortfarande inte kommer överens med Excel och ogillar statistik.
De från verksamheten som försöker driva detta sitter där och briefar mig och ser på mig som att jag verkligen förstår vad de snackar om och ber mig om hjälp! Jag är uppenbarligen för bra på att sitta med allvarligt fokuserad min och ge sken av att fatta. Jag började ju nyss men de ber mig om hjälp och råd!? De är uppenbarligen desperata efter någon drivande motpart på IT-sidan. 

Jaja, det ordnar sig nog. 
Lilltjejen hade träningsmatch mot Fässbergs killar och vann ganska överlägset men avkomman fick ändå jobba lite i målet.
Otippat avslutade de med straffar för träningens skull och det gillade hon inte! Tränaren lyckades övertala henne att fullfölja men hon var mycket arg och ledsen trots enorm stöttning från både laget och publik. Hon erkänner att förväntningarna ligger hårt an från henne själv och jag får bara försöka påminna att ens egna hjärnspöken är minst lika viktiga att träna bort som att fånga eller stoppa bollen.
Hon fick gå loss på bokstäverna när vi kom hem…
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0