Gottigheter

(null)
Bara sådär helt apropå hamnade vi någonstans i Skåneland i Laholmstrakten för en flippertävling. Vi blåste ned direkt efter lördagspasset och det var Classic som gällde. De gamla spelen är oförsonliga men har sin charm och jag kom inte sist! 
Fick dock en jobbig huvudvärk efter passet och de skrapa ljuden av alla flipperspel gjorde det inte bättre trots iPodsen som dämpar bra.
Trevligt ändå att spela av sig lite och käka grillad hamburgare. Det såg ut som att Christer skulle gå vidare från sin grupp så jag satte mig i den tysta och solvarma bilen med kinesiskan som jag kände mig stressad över.
Det blev dock inte länge då det visade sig att han också åkte ut och vi styrde kosan hemåt.

Budapeststubbe, katastrof-film och Dibbe III några timmar. Det var längesedan!
(null)
Söndagen bjöd på strålande vackert vårväder men vi tillbringade den inomhus med att fortsätta slakta monster, hela dagen till mitt pass. Det var välbehövligt, att träna alltså efter alla dom timmarna.

Så nu är min Lilltjej här och när C anslöt hade han med sig en kartong som Ronja fick öppna. Fyra kilo bokstäver! Är det optimistiskt att tro de räcker i fyra veckor?
Vi gjorde dumplings till middag, kyckling denna gång och kanske snäppet godare än fläskvarianten. Ronja kände sig dock lite vissen så åt inte så många som hon brukar. Kanske har hon något på g i kroppen men hoppas inte med tanke på helgens Future cup med minst fyra matcher där laget räknar med henne. Hon har sagt att hon ska spela oavsett. Vi får väl se hur det utvecklar sig.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0