Söndagssol

(null)
Så går ännu en helg mot sitt slut där prio har varit på oss, mig och Christer utöver stressen på jobbet och koreografiplugg. När man kliver upp till strålande söndagssol är det skönt att inte ha en massa måsten utan kan stuva om i de lösa planer man hade och istället bara lägga sig och avnjuta vad som antagligen är några av sensommarens sista fina dagar.
Helgen inleddes med en och en halv timme gemensam sittning med terapeuten. Jag tyckte jag bara delade mina tankar, känslor och besvarade hennes frågor som varken var oväntade eller kändes särskilt svåra men efteråt var jag helt slut och lite överraskande ledsen vilket kanske var en reaktion på tröttheten, men också en sorg över hela situationen. Likväl kommer jag knappt ihåg vad som sades eller vad jag själv faktiskt sade men som jag förstod hanterar vi detta på rätt sätt och är på väg åt rätt håll. Självklart finns inga garantier, lika få som vilket par som helst egentligen men i frågan om tilliten är det som redan fastslagit tiden som är vår bästa allierade - eller fiende.
Huruvida vi behövde fler samtal lämnade hon helt till oss, gemensamma eller enskilda med mig om jag skulle känna sådant behov. Mitt intryck var att hon bedömde att hon inte kunde bidra med mycket mer just av ovan nämnda orsaker vilket är både trösterikt och lite snopet. 

Några timmar senare hade jag fått landa lite och mötte upp Christer inne i ett soligt centrum där Kulturkalaset kickat igång. Vi åt alldeles för mycket på Toso och pratade vidare. Analyserade det tidigare samtalet och diskuterade hit och dit, från restaurang till spårvagn och buss tills det kulminerade till ren osämja - vilket uppenbarligen behövdes. Jag tillåter mig att bli arg och släppa ut ilskan där jag tidigare bitit ihop och vi får ta tag i och reda ut det hela direkt. Det är ovant för framför allt mig men nyttigt och nödvändigt. 
Jag somnade framför koreografin på tre sekunder och hann köra igenom alla låtar på morgonen innan vi åkte till Frölunda och NWs Superrelease där alla LesMills koncept presenterades back-to-back. Jag käkade tårta både före och efteråt!

(null)

Jag har aldrig teamat med Emily och Leo men de var jätteduktiga och väldigt roliga att köra med, vi gjorde alla lite tabbar men hade bra och öppen stämning tycker jag så hoppas alla deltagare var nöjda. Om några timmar ska jag sätta alla låtar på egen hand!

Fyllde på med nytt till Christers kylskåp efter min stora rensning och slappnade av lite i solen innan vi tog MCn in till Kulturkalaset för en form av middag bland trängsel och matstånd. Första gången jag både testade vildsvin i en wrap, helt ok samt holländska pannkakor med sirap, såå goda! Och ja, churros såklart…
(null)

Ännu en fullbokad vecka står för dörren med Lilltjejen och hennes aktiviteter dessutom innan PI planeringen ska betas av och jag förhoppningsvis kan andas lite och fokusera mer på ledarskapsutbildningen som kickat igång i denna vältajmade period och pockar på betydligt mer tid än jag förutspått.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0