Kvällstrött

(null)
Lilltjejen har äntligen plockat ihop sitt Lego Boost och således lämnat bordet fritt för pusslande! Har julklappspusslet med mig själv som väntar och lär bli en riktig långkörare. Samtidigt är jag lite sugen på att plocka upp något virkprojekt men har svårt att bestämma mig för vad. 
Min mani för korsord har lagt sig så antar att de fyllt sin funktion av hjärnavslappning av den sort jag behövde där och då. 
C är hemma hos sig och hänger med sin äldsta och jag sitter och är tröttis i fåtöljen medan Lilltjejen märker upp alla sina Lego-burkar. Det är ganska många…!

Min stammis Eva har börjat förbereda sig inför nästa års Göteborgsvarv som körs i ett jubileumslopp som helmara utöver halvmaran som jag ska springa. Hon har tid i ottan så nu trillar hennes löprundor in i Runkeeper innan en annan hunnit gnugga sömnen ur ögonen. Det är inspirerande och jag känner själv ett sug att komma ut i den mörka morgonen med pannlampa. Kanske redan imorgon bitti?
Tog en promenad under lunchen och fick värk i knät så måste stärka upp det med mera regelbunden löpträning. Har ju knappt kört någon trail över huvudtaget denna säsong - illa!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0