Vackert

Herr Hund och jag fick en skön lunchpromenad igår medan C satt i möte. Det känns nästan som vår! 
 
Pratade lite med Ronja också om Bror och hon blev förstås jätteledsen när hon förstår och säger att det kanske är bäst om han får somna in. Vi förbereder oss men ser hur det utvecklar sig. Igår natt kom han ned och verkar lite som sig själv sedan dess men han håller sig mest på Lilltjejens rum. Hon vill dock inte att han somnar in här hemma då hemmet då skulle "bli som en grav" och kan kanske förstå henne på ett sätt, och hon vill heller inte vara med om och när han somnar in hos veterinär, bara ta farväl och sedan avvika. Jag vill inte ens tänka på den dagen.
 
Satt hela dagen och kvällen framför skärmen i förrgår då det var månadens styrelsemöte och är så jäkla tacksam för höj- och sänkbara skrivbordet samt den riktiga stolen! Jag märker dock själv att tålamodet börjar tryta under dessa möten när samtalen sticker iväg i sidospår eller orelevanta detaljfrågor. Jag antar att jag sitter i så många hela dagarna att man tröttnar på oeffektiva sådana. När mina två år är till sin ända vete tusan om jag orkar fortsätta, tillgång till stuga i Tandådalen eller ej. Ändå är vår styrelse tydligen exeptionellt välfungerande enligt representanten från HSB som ju erfarit många andra. 
 
Ikväll blir det en kombinerad födelsedagsmiddag för mig och Monica så monterade tårtan imorse. Kör mousse som en fyllning och slängde på chokladknappar också innan locket lades på, det kan väl aldrig bli fel? Christer ska på arkadspelstävling hos Martin som startar upp med Schnitzelfrossa i stan så gissar vi båda kommer vara lika dästa när kvällen är över!
 
Första gången jag återvände till kontoret efter sommarsemestern hade mitt passerkort löpt ut så nu först, halvvägs igenom oktober är jag tillbaka! En ny teammedlem som ska sitta här börjar idag så vi Sverigebaserade medlemmar pallrar oss ut till Torslanda för att vara lite trevliga. Första gången på evigheter vi alla faktiskt ses öga mot öga!
 
Tre nya har och ska börja i Charleston och en i Chengdu så de ska onboardas och då de är heltidare kommer det centrala teamet i Göteborg att behöva anpassa sina möten till deras tidszoner, med andra ord i princip dubblera alla möten så som vi gjort i mina andra två team. Följdaktligen exploderar min kalender och det blir helt enkelt ohållbart. Det blir ingen kvalitet hos något av teamen och det är inte schysst och definitivt inte bra.
 
Att IT-branschen är mansdominerad är ingen nyhet men det är där jag alltid trivts allra bäst! Nästa fredag blir det AW med detta gäng, första gången för mig - och den nye teammedlemmen.
Nu är det denna fredag och jag ser fram emot en helg utan större planer. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0