Sovit

Jag tror det var strax efter Åsnan retat gallfeber på Shrek och blivit utkastad som jag slocknade. Strax efter sex, nästan nio timmar senare alltså(!) vaknade jag av mig själv och kände mig utvilad, otroligt skönt! Jag minns knappt vad jag bloggade igår, kändes helt groggy.
Men med gryningsljuset utanför fönstren och huvudvärken nästan borta startar jag upp arbetsveckan som ser ut att bli lika fulltecknad som föregående. Specialkursen nästa vecka med kineserna måste förberedas och ledarskapsutbildningen har jag inte hunnit jobba med som jag borde. Alla mina tre produktägare åker till Charleston i två till tre veckor tiden innan PI Planeringen, snacka om bra planering... Känner mig lite stressad ja. Och vår bostadsrättsförening ska byta gruppavtal i slutet på november där jag är ansvarig för avtal och kommunikation så fick göra ett hembesök hos en orolig äldre medlem eftersom jag inte hunnit få ut pappersformatet på informationen innan Telenors returavier anlände. Dåligt planerat av mig!
 
Men kaktusblomman jag fick av Monica blommar som bara den! Jag har knappt vågat röra den sedan den anlände till mitt matbord och det är så fint med lite faktiska blommor i mitt hem som dödar allt med rötter fortare än någon hinner säga "konstgödsel".
Lilltjejen har höstlov liksom stockholmarna och därför får vi besök av Otto idag! Efter jobbet öörnar vi in till Centralen för att hämta Lilltjejens yngste kusin så de ska tillsammans med Ronjas två kompisar gå bus eller godis ikväll. Jag behöver ju jobba men tror nog att de två kan sysselsätta sig själva fint under tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0