Mitt i veckan

(null)
Den där pojken hade sina guldbyxor men jag har något nästan ännu bättre, en Muminburk med gröna tennisracketar! Det var tissel och tassel mellan avkomman och C när han igår kom från sin träning och jag grejade i köket. 
Efter den kokta torsken med äggsås var det till Lilltjejens förnöjsamhet morsan som fick det varmt, kallt och fågel, fisk eller mitt emellan. Och vilken skatt som väntade i slutet då de fåtalet kvarvarande racketarna hade fått sällskap. Nomnomnom!

Jag fick mig också lite träning medan Lilltjejen körde sin tvärflöjt och orkester. Jag hakade på Annas pass i Mölndals centrum och som oftast när jag är deltagare känns det mycket jobbigare och tråkigare. Jag behöver uppenbarligen pressen och ögonen på mig för att ge det där extra.
(null)
Blev förmiddagen inne på huvudkontoret för möte och lunch med Jennie. Vi brukar alltid hamna på Gustav Trägårdhs restaurang Chang som han öppnade mitt i Volvoland. Denna gång upptäckte jag lyckokakorna och roffade tre stycken! Till skillnad från vad som verkar vara de flesta så tycker jag dom är jättegoda.
De där spådomarna kan ju oftast tolkas så de passar in så ska jag göra ett, eller tre sådana försök kan vi ju ta den första till mitt instruerande av anledningen jag nämnde ovan. När jag har pressen så levererar jag. Eller så kanske man kan säga att jag befinner mig i centrum för C just nu och trivs förunderligt bra!
Den andra tyckte Jennie var jag mitt i prick och jag kan ju hoppas. 
Den tredje, tja har fått mycket gjort idag och det känns ju trevligt men fick ett mycket överraskande och tråkigt besked gällande en kollega så riktigt underbar blev dagen inte. Nu har vi helt oförberett förlorat två personer ur ett team och de kämpade redan innan med för stor arbetsbörda. 

Fotbollsträning nära nollstrecket medan jag avslutade framför skärmen och höll henne sällskap när hon sedan gjorde läxor. Mysigt att sitta där med nya virkprojektet och småprata samtidigt. Gör en ny halsduk till C då den förra blev för kort men jag hade glömt hur tidsödande mönstret var då så gott som hela mönstret består av smygmaskor, och i de bakre maskbågarna dessutom så det blir det ett himla pillande. Inget flyt med andra ord där man kan släppa blicken från arbetet.
Men kul att ha ett projekt att jobba med då det var lite trögt med uppslag där ett tag. Har ju förresten glömt att dokumentera mina första tofflor och tovning! Helt fascinerad att det virkade resultatet kunde förvandlas så totalt.
Imorgon är det en sådan där dag med back-to-back-möten hela för- och eftermiddagen. Huvudet var förresten rätt illa nästan hela dagen igår men bättre idag. Gonatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0