Sugmärken

(null)
Jag. Är. Helt. Slut.
Vad har jag gjort? Typ ingenting!
Upp tidigt då C åkte till Borås för fortsatt tävlande innan jag åkte till mitt pass i Majorna.  Efteråt tänkte jag däcka i bastun med förhoppning att mjuka upp nack-axel-grejen som blivit riktigt jobbig. Istället stötte jag ihop med Marcus, instruktörskollega i alla möjliga koncept men också massör med mottagning på klubben. Jag har tänkt på det ett tag och här var tillfället att inte missa.
Han klämde lite och konstaterade att jag inte bara var stenhård utan också sned så fick en halvtimme direkt. Jäklar vad ont det gjorde! Han använde någon form av sugkoppar också gör att dra blod och annat till muskeln och således har jag nu gigantiska sugmärken på axlarna nu.
Han ställde de vanliga frågorna om stress, dålig sittställning framför datorn eller någon plötslig rörelse som kunnat orsaka den inflammation han misstänkte. 
Smärtan i både axel och huvud kändes bättre efteråt och hade lätt kunnat lägga mig och sova direkt. Men jag hade massa ärenden att göra så det var bara att beta av dom. 
Nu är smärtan tillbaka och benen värker men jag har fått mycket gjort. Handlat, ärenden, kompletterat  klappar och födelsedagspresenter och allt är nu också inslaget. Trött som en gnu men sjukt skönt att ha detta gjort!

De körde månadstävling igår som jag kunde vara med i. Galet mycket folk så det var in med iPodsen men huvudet var inte särskilt nöjt ändå. Det var kul ändå och mest nöjd är jag över att jag klarade mig kvar i tävlingen en omgång längre än C, hoho!
(null)
Lite rökt röding och oxfilémiddag strax innan stället stängde och vi åkte hemåt.

Idag går det bra för C i tävlingen och jag har däckat i sängen med Mini intill. Kan man somna innan nio en lördagskväll?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0