Mini i knät

Det är ganska trångt men Mini tycker ändå om att knö sig ned i mitt knä. Det är varmt och mysigt - och pälshår överallt!
Apropå knä så var jag lite orolig inför torsdagen pass så tejpade ordentligt och kände i princip ingenting, skönt! Fick lite stresspuls när jag i bilen på vägen dit upptäckte att spellistan försvunnit. Höll på att greja med iTunes under dagen för att ladda in nya releasen och vid synkningen försvann alla spellistor jag hade. Att leta fram låtarna från mina sextiosex releaser blev lite stressigt men hann till i princip sista minuten. Extra surt att jag inte hann smaka våra lussekatter när de var så färska som de kan bli direkt ur ugnen. Första plåten åkte in när jag var tvungen att åka.
Det blev åtmindstone en för mycket till middag när jag sedan kom hem! Och ja, jag gick med på att strössla på pärlsocker, detta påfund som kommit på sista åren. Varken Christer eller Ronja gillar russin så blev den där medelvägen. Är ju så gott!
C talar fortfarande med rejäl whiskeyröst och ser lite allmänt glåmig ut och jag själv kände det där oroväckande trycket i bihålorna imorse. Tänker att jag tränar bort det till morgondagens pass...!
 
I helgen är det Flipper SM men jag står över, dels på grund av mitt pass som jag inte fann vikarie till och dels för att jag inte känner att jag har marginalerna för anmälningsavgiften på sjuhundra spänn. Jag följer dock med ikväll för möjligheten att spela lite vid sidan av och en god middag ute, C är ju god vän med Christian som är arrangör så han brukar vara ok med att jag är med i periferin. Kan ju ta med virkningen också och få lite miljöombyte.
 
Och apropå marginaler fick jag stå och kolla räkneverket när jag tankade bilen häromdagen. Kunde inte vänta till löningen och kunde inte tanka på till fullt. Men de flesta julinköpen är gjorda, endast lite kompletteringar som kanske kan avhandlas nu under "Black Friday/weekend". Har igen testat Aliexpress och fått allting hittills levererat rätt snabbt faktiskt. Perfekt för Lilltjejens önskningar och återstår endast en produkt där aviseringen nyligen meddelat att varan landat i landet. Den är lite större än de andra...
 
Huvudvärken, tja är som den är. Har fått ont i den där trapezius(?)-muskeln som går från nacke till axel. Den eller vad det nu är som kan bli bråkig när jag burit till exempel axelremsväska eller ryggsäck. När vi varit på Liseberg ock jag burit ryggsäck i flera timmar fick Lilltjejen hjälpa mig av med tröjorna eftersom jag inte kunde lyfta armen. Det är sjutton till att ålderskrämporna börjar ramla på en!
Stödköpte ju en sådan där vetekudde av lilltjejens Pandaförsäljning förra året och har nu packat upp den och lagt över axlarna. Om inte annat är det alltid skönt med lite extra värme.
 
Inför jul blev det lite rockader i planerna eftersom Johan inte fick ihop det med alla på sin sida - så nu får jag ha Lilltjejen på julafton ändå trots att det är hans vecka och så firar hon nyår med dom då de föredrar det så, och inte mig emot. Jag tycker det är jättmysigt att vi två eller nu tre har julafton i lugn och ro och så får hon uppleva festligt nyår med massa folk och allt vad det innebär. En nyår med mig och Christer hade inte inneburit någon större skillnad mot en vanlig helgkväll.
Ju fler man är och med bonusar dessutom blir det onekligen svårare att få ihop sammankomster. Tänk de som har barn med flera olika, snacka om pussel!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0