Lulebesök!

(null)
2011, 2015 och 2022! Förväntansfull var min Lilltjej inför besöket från Luleå i form av Anna och Idde då hon visste att de träffats men inte mindes. Jag undrade huruvida de skulle funka ihop men det sade klick med en gång och tjattret var oupphörligt från baksätet hela vägen från Landvetter. Kul!
Så fort vi kom hem väntade en skattjakt på dem att sysselsätta sig med medan vi förberedde tacomiddagen.
(null)
Måla sina önskemål till morgondagens frukost och sedan ge sig ut på jakt efter de tolv bokstäver som skulle avslöja den dagens aktiviteter.
Med lite hjälp på vägen och paus för sen middag fick de till slut ihop orden "Liseberg" och "Cats". Idde fyller tolv på måndag så detta var en present, som också vi fick ta del av! 
Klockan hann passera midnatt innan det blev tyst från deras rum, så himla roligt att de kommer så bra överens!
Tjejerna fick bestämma om de ville besöka nöjesparken både före och efter musikalen och deras svar tog dom ungefär en mikrosekund att komma överens.
Så när parken öppnade hängde vi på låset och de kunde åka loss utan några köer över huvudtaget.
Anna köpte superfina vantar och det såg så himla mysigt ut med den varma chokladen!
(null)
(null)
Som vanligt var det kallt som sjutton så tacksam att jag pälsat på mig till Michelin-gubbeform!
(null)
Lilltjejen var fem tror jag då hon såg Cats för första gången men den gjorde intryck på henne och blev superglad över överraskningen. Jag ångrar att jag inte köpte en hoodie till mig också!
Jag lipade två gånger under föreställningen, så fort tonerna av "Memory" spelades upp, oerhört bra framfört av Gunilla Backman. 

Tillbaka i parken kunde tjejerna åka hur mycket de ville - för det var jättelite folk! Det var premiärdagen för Lisebergs jul och jag hade således väntat mig galet mycket folk, så som det alltid brukar vara. Alla gånger jag varit där har det knappt gått att komma fram till försäljningsbodarna, trångt och eländigt överallt. Nu kunde man avnjuta allting ordentligt, jättemysigt!

Två duktigt trötta morsor här nu, konstigt egentligen för vad har man egentligen gjort?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0