Soffhörnet

(null)
Det var välsignat skönt att komma ut på en liten promenad under Lilltjejens flöjtlektion efter konstanta back-to-back möten. Slank in till en lokal liten frukt- och grönsakshandlare och hittade jordgubbar till min avkommas fruktlådor.

Kämpade med hennes engelskaläxa efter middagen, ämnet hon har svårast för och tålamodet fallerar snabbt. Kom fram att hon ofta känner sig dum i samband med skolarbetet, trots att hennes resultat alltid är bra och sällan behöver anstränga sig nämnvärt för att förstå. Kanske därför hon har svårt att hantera när det faktiskt blir tuffare.
I vilket fall kom vi fram till en metod för henne att testa när dessa tankar smyger sig på.  Strax var tårarna borta, glädjen tillbaka och vi kunde slutföra läxan i mycket mera positiva tongångar med skratt och gnabb. Det kommer ju att bli så mycket fler och tuffa läxor så behöver hitta metoder med en gång. 

Body Bizarre snart slut och sängen hägrar. Det var ett tag sedan jag hade så stressigt på jobbet men det känns också tillfredsställande. Imorgon gasar vi vidare!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0