Tema Lilltjej


Det blev tacofredag på Taco bar i gallerian efter en dag i konstanta möten. Behövde komma ut! Det blev en mysig början på helgen med lite ärenden efter fyllda magar och Dr pimple popper och Body Bizarre i soffan. Lilltjejen tycker nästan dom är lika intressanta som jag gör, framför allt när Sandra Lee börjar skära upp och trycka ut all sköns geggigheter!

Jag känner mig stressad över den muntliga tentan på måndag då jag inte alls hunnit plugga som jag tänkt under den gångna veckan. Så efter en lyxfrukost satte vi oss på var sitt håll i några timmar, jag med mitt papperskaos och hon med pyssel tills vi åkte och gjorde några ärenden mest för att få en paus. 
Efter lunch var det dags för bortamatcher mot Näset och det är som jag förstått av en som arbetar i en grundskola där, en ganska uppdelad stadsdel där jag därför inte blev förvånad av att se en av de elvaåriga motspelarna bära en Apple watch…
Lilltjejen hade inte jättemycket att göra mellan målstolparna och Näset åkte på tvåsiffrigt däng i första matchen. Det andra laget i andra matchen var något bättre, framför allt målvakten men likväl åkte de också på en rejäl förlust. Med träsmak i rumpan och solbränt ansikte än en gång åkte vi nöjda därifrån för raggmunksmiddag och en hög med jordgubbar och glass till efterrätt.
Film och lite PS4 ihop innan säng för den lättaste och mysigaste ungen i världen och mera plugg för den tacksamma och bortskämda mamman.
Har minst en mus mellan skafferiet och väggen för övrigt. I morse försvann en i trakterna bakom kylskåpet och antingen den eller ytterligare en lyckades hitta hålet intill skafferiet ikväll. Har plockat fyra fästingar från Mini idag och hittat tre på golvet så med alla dessa ovälkomna besökare som katterna tar in har nu Frontline applicerats och katt-sommarsäsongen kommit igång!
(null)

Sade jag att vi i jakten på den levande musen hittade en intorkad under kylen? Trevligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0