Solmorgon

Jag nöp några minuter i solen under gårdagens lunch. Så fort jag går ut i finvädret ansluter katterna, annars undviker de att hänga på framsidan, skygga och redo att sticka iväg vid minsta inikation på annan mänsklig närvaro. Ja, förutom Bror då som är coolheten själv, områdets snälle kattfarbror.
Tentan kom in i tid, PI planeringen klarades av och nya releasen satt hyfsat väl i söndags då jag för första gången fick köra den på riktigt. Sprintplanering i tre tidszoner hela dagen igår, lektion på kvällen och snart ska jag köra igång två dagars utbildning för ett gäng som vill lära sig mera om facilitering online. Vi ska vara klara vid lunch och därefter ska jag hålla i en workshop. Phu, ska bli så skönt att åka iväg på söndag! Har en muntlig deltenta i kinesiska på måndagen så får dröja lite med premiäråket.
 
Min hjärna var mos så jag glömde ju min nästintill traditionella gruppbild men lyckades hugga några få av mina stammisar i söndags, Eva, Patrick, Birgit och Kjell! Jag har en brokig samling vilket är så roligt, att alla kan vara med och anpassa rörelserna efter sin nivå. Denna release har ovanligt mycket hopp i form av jacks, evasive sidekick, decoy switch, tuc-jumps, jump-knees och så vidare så man får vara noga att visa tekniken ordentligt samt också alterativen som även jag behöver tillämpa ibland för mitt bråkiga knä.
 
Vi är alltid två som sam-faciliterar denna kurs men av någon anledning fick jag de stora teoretiska blocken då den andra inte kände sig så bekväm med dom. Jahopp. Undrar hur mycket av min röst jag kommer att ha kvar till kvällens pass i Sisjön.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0