Röven

PI Planeringen är avklarad! Drygt tre dagar av konstant rumpsittande och praktiskt taget noll steg utanför dörren. Lilltjejen åkte på någon form av magsjuka hos Johan i helgen så först på tisdagskvällen hämtade jag en svag och gråtmild avkomma. Hon hade knappt fått i sig någon föda sedan söndagen och fick väldigt ont i magen varje gång hon försökte. Så fort vi kom hem jag började pula i henne små mängder då och då. Hon fick ont men energin märktes direkt.
Tre fiskbullar, knappt två deciliter kokade makaroner med rejäl smörklick och kryddor och några centimeter morot. 
Hon har således varit hemma från skolan och aktiviteter - tills idag. Aptiten har kommit tillbaka så smått och olusten har äta har främst varit rädslan för magsmärtorna. Denna morgon fick hon i sig en bra frukost och sade sig själv vilja gå till skolan. 
Tror detta var typ andra gången i hela hennes elvaåriga liv som hon drabbats av magsjuka, och jag hade turen att kräkfesten inte blev hos mig! Hos Johan har hon våningssäng, föreställ dig...!
 
När jag oplanerat blev barnfri stack jag ut och sprang på måndagen och hann avnjuta sluttampen av ännu en solig dag. Skrapade precis ihop milen, tacksam för att jag tejpade knät.
 
När Lilltjejen nu är tillbaka och därmed också till sin orkesterträning ikväll kan jag passa på att komma ut i friska luften. Behöver det! Måste slutföra tentan också...!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0