Packad och typ klar

Så var det helg och lördag med en klarblå himmel och sol i sitt nedåtgående. Det blev middag följt av vad man väl kan kalla enmansvarieté med Carl-Einar Häckner på den gamla mysiga omgjorda biografen Aftonstjärnan på Eriksberg. Han är onekligen speciell men väldigt duktig.
 
Närliggande restaurangen La Baracca Rossa bjöd på fantastiska pilgrimsmusslor och magisk ravioli medan den följande grillmixen var raka motsatsen, jag kunde inte ens förmå mig att äta upp medan Christer var mer väluppfostrad - eller bara hungrig. Konstigt att det kunde skilja så då raviolin var något av det godaste jag ätit.
 
Kickstartade min barnfria lördag som vanligt i Majorna och nya releasen börjar sitta nu skönt nog. Med efterföljande pass tätt inpå hinner jag aldrig ta några groupies så som jag kan i Frölunda, har ju ett gäng trogna stammisar där också.
Fixade lite ärenden på vägen hem, tankade upp bilen där literpriset ännu ligger över tjugo kronor, kom hem och drog ihop degen till paltbröd av spadet från i onsdags. Fick en stund i solen i varje fall och nybakta varma paltbröd är ju bara magiskt. Tuggade i mig två tredjedelar direkt!
 
Också dragit ihop en rejäl laddning köttfärssås att ta med upp till Sälen, packat dammsugit och tvättat så jag nu känner mg hyfsat redo för morgondagens avfärd. Lilltjejen som ska åka med mig skulle komma ikväll men så skulle de få gäster som hon ville träffa så eventuellt kommer hon inorgon bitti, vi har ju ingen större brådska. Johan åker tillsammans med Henrik, en gammal kollega som gör oss sällskap och därmed delar på boendekostnaden. Tanken var ju där för ett år sedan att Nina och gänget samt Christer skulle åka med, men så gick Nina och blev med hus i februari och Christer prickade in en annan skidresa med jobbet - till Schweiz! Sälen med krävande flickvän och systerfamilj eller Italienska alperna på lyxhotell med vuxna likasinnade -  svårt val!
 
Jag tror Lilltjejen är ganska förväntansfull att vi åker alla tre och visst ska det bli kul, tycker det är bra att vi funkar och kan göra grejer ihop och tror också att det betyder väldigt mycket för henne. Visst var det lite spänt ibland under den första tiden efter vi separerat men vi var alltid överens och aldrig några spänningar i samband med Lilltjejen. Vi behövde helt enkelt hitta våra nya roller utan varandra och till varandra.
 
Jag är som sagt så gott som färdigpackad, köpt för mycket godis och snacks som vanligt och några spel som vi tror att Johan också skulle gilla. Får se vad den där Henrik är för en typ, kanske värsta extroverta pratkvarnen! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0