Sommarlov!

 
Det var ju tur att det blev den överdragströjan som hon inte tog av sig då den i varje fall matchade den somriga byxdressen! Hon hade lika gärna kunnat gå i sin svarta Jitex-hoodie, obrydd som hon är bredvid sina kompisar i finklänningar. Det blev en klassisk skolavslutning med sexans elever som konfrencierer som inte hördes, rastlösa småsyskon, sånger tafatt framförda av obekväma elever och "Den blomstertid" i allsångsavslutningsform. Vädret var fint i varje fall och vi gick hem och fikade.
Nu har Lilltjejen åkt på äventyr med sin farmor och farfar och jag kunde därmed rycka in på mitt partnerpass i Sisjön. Jag kollade med Angelita om hon ville ha teamsällskap men hon kunde inte ha passet över huvudtaget så var lättad och glad att jag kunde hoppa in. 
Känns som det är något jag missat i fråga om förberedelser inför avresan imorgon men antar att det bara är lite resnerver. Tidigt som attan ska jag upp då flyget går 07.00 och man får ju bara vara tacksam att Landvetter inte kämpar med samma kökaos som Arlanda.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0