Måndagstisdag

Det blir alltid så knas när en helgdag inträffar under arbetsveckan, som denna som började idag tisdag. Fullt upp med möten och däremellan messanden och telefonsamtal med både den andra tjejen och Anna. Jag blir stöttad och stöttar och det känns bra. 
Bra gick däremot inte releasen i Sisjön. Min teamkompis fick ju ingen barnvakt och när jag kommer till klubben får jag höra att stereon inte fungerar! Stressen slår i taket innan de fortsätter med att det för tillfället fanns en portabel dunderhögtalare som de ställde in till passet innan mig. Men headset då? Köra Combat och dessutom ny koreografi utan att kunna göra sig hörd? Jag har gjort det förr och visst går det men det är skräp eftersom man ändå behöver dra ned volymen för att försöka förmedla det viktigaste. De är osäkra på om headsetet också fallerat eftersom Zumbainstruktören innan mig av någon anledning aldrig använder det. 

Salen är full och jag försöker koppla mobilen till högtalaren samtidigt som vi försöker testa om headsetet fungerar. Nope. Skit.
Då kommer instruktören in från andra salen och uppfattar problemet och säger att passet efteråt är inställt så vi kan ju köra där! Vilken lycka! Alla in dit istället och nu skulle vi ha börjat för fem minuter sedan och min stressade hjärna har fått blackout. Jag kom ihåg första kombon men sedan var det blankt tills jag kom ihåg nästa moment, och minnet kom inte tillbaka till andra sidan som det annars brukar göra - så det blev improvisation som deltagarna snällt följde med i!
Pre-cues var extra dåliga och tekniken dassig då min fokus låg på att bara komma ihåg koreografin. Illa! Tack och lov hade jag när jag förstod risken att inte ha headset bytt två tempolåtar för att man i femman måste kunna ge tydliga instruktioner och åttan för att jag helt sonika var för osäker på koreografin.
Nåja, deltagarna verkade nöjda och svettiga i alla fall och det är huvudsaken.
Till torsdag blir det bättring!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0