Korsdrag

Det är varmt så in i bänken men jag klagar inte. Gjort lite ärenden, stekt köttbullar att ha med, knutit flugdrag, packat lite mer, svettats i solen och kört mitt pass för en välfylld sal, sista inför semestern. Hallen är belamrad med alla grejer, som vanligt kan man tro vi ska vara borta en månad, men jag tar så gott som all mat med mig för hela veckan.

Vädret ser lovande ut förutom mot slutet, men huvudsaken regnet håller sig undan tills vi varit på Fulufjället. Lilltjejen är förväntansfull och ser verkligen fram emot att vandra igen vilket är så roligt! 

Christer mailar och jag vet inte riktigt vad han förväntar sig. Jag låter som ett projekt han planerar att genomföra baserat på en egenkomponerad kravställning, ett projekt som han initierat och nu skickat till mig som någon form av FYI. Från honom, fast från mig till honom - till mig. Va?

Algoritmerna hos match.com begriper jag mig inte på. Varför får jag upp manfolk i Stockholm och Skåne, till och med Norge! Tror de att man är sugen på att åka på en dejt med någon i… Lycksele? Även om jag bott kvar i Umeå hade det varit för långt bort! Och det verkar ju inte gå att ställa in så som man kan göra i Tinder. Får likes och chattförfrågningar från spolingar under tjugofem och vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller pervers förolämpning. Det finns speciella forum för att verkställa sådana fantasier!

Men det är ganska roligt faktiskt att läsa allas profiler, hur de valt att presentera sig själva. Jag tycker de kan säga en hel del. En hade faktiskt gjort en fyndig grej, lagt upp grejer som beskrev honom, fotat och lagt som en profilbild, alltså som ett kollage. Det var löparskor, böcker, reseguider och så vidare, riktigt påhittigt och roligt. Undrar vad jag skulle ha på min bild? Några representativa böcker såklart, deckare och historiska noveller, virknål, biljetter till någon teater och bio, träningsskor och löparskor, Toffefee, lättsaltade chips och… tja, där är väl typ jag? En golfboll kanske. Och såklart muta någon av katterna att lägga sig prydligt i ett hörn av bilden också, eller säkrast alla tre så de fattar att jag är en potentiellt galen kattkvinna. Missade jag något?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0