Gent

(null)

Upp innan ottan för avfärd till Gent. Himla smidigt från flygplatsen via tåg och taxi till fabriken där Umit väntade. Kul att träffa de man hittills endast mött via Teams och lyxigt att få guidad tur genom hela monterings- samt batterifabriken på tu man hand. När det var rast kunde vi gå in bland banorna och skärskåda den imponerande logistik som får ihop de XC40s och V60s som tillverkas här nere. Många steg blev det och svettigt värre då det är rena tropiska värmen med stekande sol och trettio plusgrader.
(null)
Patrick, Umit, Peter, Geert, min PO Mario, Sorna, Daniel, min andra PO Mikael, jag och Philip. Stackars Sorna fick multitaska hela middagen med pågående P1-incidenter i Torslanda och Charleston om jag inte uppfattade fel.
Gent är en tajt liten gammal stad med kullersten och gamla slott, kyrkor och borgar överallt, verkligen en stad att promenera omkring i. Lite kul att jag jobbar med Daniel igen, han var BLO när jag för första gången började som Application manager för evigheter sedan. Nu är han site manager för Torslandafabriken och jag Scrum master. Undrar var vi är om ytterligare nio(?) år?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0