Brända

(null)
(null)
(null)
Vi modifierar våra planer alltefter väder och känsla. Då prognosen igår såg osäker ut för denna dag på Fulufjället modifierade vi till en dagstur i Sälensfjällen istället.
Vaknade till en strålande fin dag men relativt sent så dagsturen fick bli en tältövernattning på Storfjället. Vi utgick från Högfjällshotellet och vandrade upp mot Sälfjället och toppen av Lindvallens skidliftar där vi fick okynnesäta en glass i toppstugan medan cyklister och stadsvandrare anlände via stolsliften.
I den gassande solen vandrade vi längs bergskanten över Hemfjället för lunch vid den populära stensjön och ned till Hemfjällsstugan för ännu en lite längre paus på den nybyggda stora terrassen. Klättrade uppåt mot Mellanfjällets topp och nedan ned och upp till Storfjället. Det var varmt, svettigt och så torrt i markerna att inga vattendrag hittades. Det fick oss att besluta oss för att hoppa över tältningen till fördel att ladda om ordentligt i stugan inför Fulufjället.
Femton kilometer och rejält solbrända med fullastad vuxenryggsäck är jag galet stolt över min Lilltjej! Gott humör hela vägen där munnen nästan gick i ett om allt möjligt. "Du mamma…!"
"Du mamma…!"
Mammahjärtat nästan spricker!

(null)
I Gent köpte jag macarons som äntligen fick avsmakas som passande belöning för denna dag. Vi konstaterade att mina må vara fula, men de smakar så mycket bättre!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0