Nere igen


(null)
Det blev en vacker och varm kväll vid Rörsjöstugorna där det nappade lite bättre när solen kom lägre och jag till slut fick upp två fina små fjällrödingar. Lilltjejen hade flera bra hugg men landade ingen av dom. 
Regn under natten och låga moln till morgonen som snabbt steg tills vi borstat och var redo med våra kastspön igen. Det goda nappandet fortsatte och till slut lyckades Lilltjejen få upp en egen!
Vi packade ihop, städade vår lilla stuga, loggade en geocache och fyllde på vattenflaskorna innan vi lämnade platsen för denna gång. 
Det var några år sedan jag geocachade men när man nu är på en sådan här plats får man passa på! Hittade en till på vägen till Old Tjikko, världens äldsta träd.
(null)
Okej, ska man vara korrekt är det rotsystemet som står för de dryga niotusen femhundra åren. Coolt ändå! 
Snordyr men fantastiskt god lunch som belöning när vi kom ned och avyttrade såklart vårt avfall innan vi nöjda styrde kylaren tillbaka till Granfjällsstöten. 
(null)

Välsignat skönt med bastu och ordentlig tvagning följt av chill i soffan innan den riktiga belöningen - middag på  Pinchos. 
(null)

Är så jäkla stolt över min Lilltjej, har jag sagt det? Bär tungt kilometer efter kilometer där de enda misslynta kommentarerna kan handla om besvärande mygg. Vi, eller snarare hon pratar om allt möjligt högt och lågt av den sort att det där måste jag komma ihåg att skriva om men aldrig gör. Så fort vi sitter i bilen drar vi igång musik på hög volym och sjunger som galningar till de låtar vi båda gillar. Vi har rätt lika smak, från Eurovision-låtar till dansant techno men jag kan ju visserligen haft viss påverkan på henne!

Vi har beslutat att åka hemåt imorgon så vi hinner landa och förbereda inför kusin Arons besök nästa vecka. Dagarna här har gått otroligt fort, mitt knä värker men så klart värt det och tycker vi haft det mysigt!

Av ganska uppenbara anledningar har det bara blivit två böcker i juni månad. Har inte kunnat fokusera eller funnit vilja eller engagemang för någon bok utan som oftast när det är mycket som tumlar runt i min hjärna är det musiken jag tar till. Enkel och okomplicerad musik som jag kan leva mig in i.
"Lektioner i kemi" betade jag av innan tillvaron ställdes på kant och den var riktigt bra och läsvärd medan Sarenbrants senaste kändes hafsig och oengagerande. Jag har ju läst hennes andra i serien så blev mest "bara för att". (null)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0