Vardagsmåndag

Vilken bra jul- och nyårshelg det blev sammantaget! Stack ut en kortare runda på nyårsdagens morgon där jag stötte på några vitrumpade smäckra varelser. Knät protesterade men ändå väldigt skönt att komma ut.
Skönt avslappnad resterande dag där jag åkte på däng i både Wingspan och Terraforming Mars. Någon måste ju offra sig!

Relativt tidigt lämnade vi huvudstaden igår söndag för att ha marginal till mitt pass i Frölunda. Tur var det så jag hade tid att agera på mitt akvarium direkt vi kommit hem. Katt- fisk- och grodvakterna hade gett så mycket mat att man knappt kunde se in och botten var täckt av gammal mat! Stackars Goldie aka Mårten och malen Elsa simmade omkring i vad som nästan liknande illaluktande välling!
Inte rekommenderat men nödvändigt fick jag ta en andel rent vatten direkt från kranen i en hink och fylla upp med det smutsiga att flytta fiskar och snäckor till. Rengjorde den igenkorkade pumpen och satte i den tillsammans med en uns akvariesalt.
(null)

Var lite orolig att det så plötsligt rena vattnet som heller inte hunnit stå för rätt temperatur skulle bli en för stor chock för dem, men nu över ett dygn senare verkar de vid gott mod.

Efter sträckkörningen var det skönt att köra ett pass och vilket tryck det blev i den välfyllda salen! Alltid extra kul när deltagare spontantjoar och peppar varandra högt när vi pressar oss ordentligt.
Många är ännu jullediga så det är väldigt lugnt på jobbet, skönt med mjukstart.
Imorgon fyller Lilltjejen år då jag ska upp i ottan och åka över till Johan för uppvaktning. Sedan blir det middag till kvällen där jag lovat att fixa tårta. Marsipantårta dessutom vilket ska bli spännande…!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0