Vardagsbilden

(null)
När man inte blir klar under dagen får man fortsätta under kvällen trots att det är efter läggdags. Hennes första faktatext om leoparder fick underkänt av fröken morsa och engelskan återstår. Hon är måttligt nöjd men har varit införstådd i reglerna. 
Jag tragglar kinesiska glosor, peppar, plitar streck, hjälper och tja, bloggar. 
Dagens sista lektion var idrott och hon begav sig ut i solskenet med Isabella och Isabella. De gick sin runda och blev sedan kvar hos en av Isabellorna. Jag hade möten så hon fick hållas men ringde hem henne då jag tyckte det var dags. Arg som ett bi med demonstrativa klamp upp för trappan. Jag lagade middag och lät henne hållas för att efter en stund gå upp med en provsmakningssked köttfärssås - som hon är väldigt förtjust i.
Det blev några försök med flygplanet, bilen och skuttande kaninen innan mungiporna inte kunde hållas neddragna längre och skeden släpptes in. Hon bad om hjälp med några uppgifter och jag går ned igen. Då hör jag: "Tro inte att du kommer undan med det där!" 
Min roliga älskade onge!

Hennes gymnastik är nu på tisdagar och har förlängts till två timmar. Således ges möjligheten till ett extra långt löppass för otränad undertecknad och jag lyckades lufsa ihop dryga nittio minuter. Mitt tejpade knä höll tyst och överlät istället klagandet åt benen i sin helhet men först mot slutet i dess ovana vid att tugga förbi milen. Skitnöjd!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0