Slask

(null)
Fyndade en sådan där piffig kattbädd som hängs på elementet men Plutt fortsätter att föredra golvet. Ingen av kattkräken vill ligga i den…klassiskt!

Hörde underliga ljud från övervåningen en morgon och rätt vad det är kom mattan nedglidande. Tvåtusenbitarspusslet jag fick låna av Christer som färdigställdes kräktes någon av kattdjuren över så det var bara att kasta. Man fick vara glad att man hann lägga det färdigt i alla fall…

Särbon överraskade med ett besök till Stora teatern men kunde inte beskriva vad vi skulle se. Jag förstod honom, för vad det väl klassificeras som är närmast Performance. Det var liksom bara…knäppt, och man satt där igen och förundrades över hur hjärnan hos skaparen, i detta fall en Martin Zimmermann är funtad. I början satt jag mest förbryllad åt den låga slapstick-humor som framfördes - som många i salongen gapskrattade åt. En kutryggig gubbe med skägg, klänning och mössa med hängande hundöron som halkar omkring på scengolvet var ju bara pinsamt men tydligen underhållande för somliga.
Värst var ändå den visserligen imponerande vige halvnakne karln som spottade - och sedan slickade upp det! Ville de skapa reaktioner så lyckades de onekligen men detta var bara äckligt rent ut sagt.

Jag fick i varje fall använda min nya gulliga mobilväska som var med i beställningen från AliExpress. Jag beställde en till mig och en till Lilltjejen!
(null)

Vi blev osams under våra försök att befolka grannplaneten i "Terraforming Mars", men slutförde det likväl - jag tyckte att jag fick alla de sämsta korten och förlorade såklart.

Gjorde en insats åt min stammis Maria som isolerat sig hemma med trolig covid. Hon har också tre katter och strösslar sina sociala kanaler med bilder på dom lika mycket som en förälder gör med sina mänskliga bäbisar.
Jag frågade vad hon behövde och som den galna kattkvinna hon är blev svaret "kattsand och whisky", haha!

Kö till gårdagens morgonpass i Majorna men väl där var det knappt halvfullt. Det är kö till Frölunda också som jag snart ska åka iväg till så får se om nyårsambitionerna sviker där också! Därutöver har det blivit mycket flipper i helgen då Christer tävlat i Super Classic samt Bally Classic. Således var det fritt fram för mig att leka på de övriga Main-spelen, de som jag också föredrar nämligen de nyare.

Ute faller snöglopp och termometern dallrar kring nollan. Det ligger lite på marken men det är blött, blött och slaskigt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0