Zao shang hao!

Börjat med första läxan...nöter tecknet för "jag/mig" och testar de olika pennor jag har. Den fina jag fick av Christer ger lite krispigare streck, det ser lite mer autentiskt ut men samtidigt också fulare eftersom det är så mycket svårare att justera tjockleken. Man kan ju liksom bara ha pennan åt ett håll och då blir det svårt när man ska dra strecken från olika riktningar. Bläcket kommer heller inte ut i en jämn ström utan är nyckfullt. Antar att det är mycket teknik för att få till det.
Den andra som ska vara mer pensellik upplever jag enklare just för att jag inte behöver tänka på vinklar eller om bläck kommer eller ej. Det är liksom bara att skriva, och tjockleken justerar jag med trycket. Läser man om skrivtekniken är det ursprungligen penslar som används.
 
Sovit bra men känner mig ändå trött. Blödningen upphörde till slut under förra veckan - för att komma tillbaka när jag hamnade på sockerpillren.Kanske inte så bra idé att lämna blod på fredag men får se hur värdet ser ut. Det var ju riktigt bra vid senaste kontrollen men järndepån var fortsatt i lägsta laget enligt läkaren. Ska ju få lämna en gång per år i varje fall, föutsatt att jag knaprar i mig järntabletterna efter varje gång.
 
Ikväll ska jag på mitt livs första "riktiga" vinprovning på Wine Mechanics. Chister investerade ju i någon av deras tunnor eller vad det nu kallas och då har de tydligen lite sådana events ibland. Egentligen är det synnerligen bortkastat på mig som inte ens gillar vin så ser det mer som en erfarenhet, eller som Christer sade, att man ju måste börja någonstans!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0